رهبران نظامی ایالات متحده افزایش ۱۵ درصدی آمار خودکشی میان نظامیان امریکایی را در مقایسه با یک سال قبل "آزاردهنده" توصیف کرده و خواستار تلاش بیشتر برای معکوس ساختن این روال شده اند.
بر اساس آماری که روز پنجشنبه ۳۰ سپتمبر (هشتم میزان) نشر شد، در یک سال گذشته ۵۸۰ مورد خودکشی نظامیان ثبت شده است، حالانکه یک سال پیش از آن این آمار ۵۰۴ مورد بود.
لوید آستن، وزیر دفاع ایالات متحده گفت: "این یافتهها آزاردهنده است. آمار خودکشی میان نظامیان و خانوادههای نظامی هنوز هم بلند است و این روال به سمت درست در حرکت نیست."
خودکشی از دیر زمان یکی از مشکلات در صفوف قوای نظامی امریکا بوده است. در حالیکه دلیل خودکشی نظامیان پیچیده بوده و به کلی دانسته نشده است، رهبران نظامی پیش از این ابراز عقیده کرده بودند که همهگیری کووید۱۹ به فشار روانی منسوبین نظامی افزوده است.
در جریان همهگیری کروناویروس از نظامیان امریکایی خواسته شد تا در قسمت آزمایش و سپس تطبیق واکسین کمک کنند، حالانکه نظامیان نیز در مورد ابتلای خود، بستگان و دوستان شان به کووید۱۹ نگرانی داشتند.نظامیان امریکایی همچنان بار اعزام به ساحات جنگی، رسیدگی به آفات طبیعی و بعضا جلوگیری از آشوبهای مدنی را بر دوش کشیده اند.
پژوهشهای روانی و سلوکی، خودکشی نظامیان را با طیفی از مسایل شخصی به شمول فشارهای مالی و روابط زناشویی ربط داده است.
جان کربی، سخنگوی وزارت دفاع ایالات متحده تصدیق کرد که این وزارت نمیتواند دلایل افزایش خودکشی نظامیان را در سالهای اخیر، به گونۀ کامل شرح دهد. اوگفت که عامل شناسی خودکشی منسوبین نظامی بسیار دشوار است.
رهبران نظامی برای سالهای متمادی تلاش کردند تا به نظامیان تفهیم کنند که طلب کردن روان درمانی و مشاورت روانی ننگ نیست. جان هیتن، معاون لوی درستیز قوای مسلح امریکا سال گذشته آشکارا گفت که در جریان کار در قوماندانی استراتیژیک ایالات متحده بین سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ خواستار کمک روان درمانی شد، هرچند او جزییات بیشتری در این مورد ارایه نکرد.
رهبران اردوی امریکا روز پنجشنبه، خودکشی را چالش قابل ملاحظه برای خدمت عسکری خوانده و گفتند که آمار خودکشی در پنج سال اخیر در صفوف اردو رو به افزایش بوده است.
جیمز مککانویل، لوی درستیز اردوی امریکا با نشر بیانیهای گفت: "در حالیکه هیچ درک روشنی در مورد عامل افزایش خودکشی وجود ندارد، به این پی میبریم که باید برای جلوگیری از آن کار بهتری انجام داده و منابع را آماده و قابل دسترس بسازیم."
کارین اورویس، رییس ادارۀ جلوگیری از خودکشی در وزارت دفاع امریکا نیز به این باور است که باید این وزارت تلاش بیشتری برای جلوگیری از ننگ پنداشتن روان درمانی به خرج دهد.
بر اساس آمار ارایه شده از سوی پنتاگون، سربازان مرد که زیر ۳۰ سال عمر دارند، بیشتر در معرض خطر خودکشی بوده اند. با آنکه افراد زیر سن ۳۰ سال کمتر از ۴۲ درصد منسوبین نظامی امریکا را تشکیل میدهند، ۶۳ در صد موارد خودکشی مربوط به این گروه سنی بوده است.
خودکشی با گلوله و حلق آویز کردن به ترتیب، معمولترین روشهای خودکشی نظامیان امریکایی عنوان شده است.