دو زن که برای یک برنامه محو فلج کودکان یا پولیو کار می کردند، روز پنجشنبه توسط افراد مسلح در شهر کویته پاکستان کشته شدند.
تا کنون گروهی مسؤولیت کشتن این دو زن را بر عهده نگرفته است. اما در گذشته حملات مشابه بر کارمندان برنامه محو فلج کودکان توسط شورشیان اسلامگرا انجام می شد. برخی از گروه های اسلامگرا در پاکستان، برنامه های تطبیق واکسین پولیو را خلاف اسلام می دانند.
یک مقام پولیس شهر کویته گفت که سکینه بی بی ۵۰ ساله و دختر ۲۰ ساله او هنگام تطبیق واکسین کودکان در برابر فلج مورد حمله مردان مسلح موتر سایکل سوار قرار گرفتند.
این دو زن هنگام انتقال به شفاخانه جان های شان را از دست دادند.
پاکستان، افغانستان و نایجریا تنها سه کشور جهان اند که هنوز هم از شیوع ویروس پولیو رنج می برند.
پولیو ویروسی است که سبب فلج و در برخی موارد حتی مرگ کودکان می شود.
تلاش های برای ریشه کن ساختن ویروس پولیو در این سه کشور با مخالفت برخی گروه های اسلامگرا روبرو می باشد.
این گروه ها ادعا دارند که برنامه تطبیق واکسین پولیو یک توطئه کشور های خارجی به خاطر عقیم ساختن کودکان مسلمان و یا هم پوششی برای فعالیت جاسوسان کشور های غربی است.
در سال ۲۰۱۵، در اثر یک حمله انتحاری بر یک مرکز تطبیق واکسین پولیو در شهر کویته ۱۵ نفر کشته شد. مسؤولیت این حمله را طالبان پاکستانی و گروه جندالله بر عهده گرفت.
شاهد خاقان عباسی، صدر اعظم پاکستان حمله روز پنجشنبه بر دو کارمند زن برنامه محو پولیو را نکوهش کرد و دستور تحقیقات در مورد وقوع این حمله را صادر نمود.
آقای عباسی حمله بر کارمندان برنامه های محو پولیو را حمله بر آینده پاکستان توصیف کرد.
در یک رویداد جداگانه، دو پولیس در اثر حمله مردان مسلح ناشناس در کویته، مرکز ایالت بلوچستان کشته شد.
بلوچستان که از لحاظ استراتیژیک یک ایالت مهم پاکستان پنداشته می شود، با افغانستان و ایران هم مرز بوده و شاهد خشونت های ناشی از فعالیت گروه های تندرو مرتبط به طالبان، القاعده و داعش است.
در این ایالت برخی گروه های شورشی بلوچ نیز علیه حکومت مرکزی پاکستان می جنگند.