لینک های دسترسی

Breaking News

سه افغان در سویدن به ارتکاب تجاوز جنسی محکوم به زندان شدند


یک محکمه در سویدن روز سه شنبه سه مرد جوان را که در یک تجاوز جنسی گروهی سهم داشتند و جریان ارتکاب عمل آنان به صورت زنده در یک صفحۀ فیسبوک نشر شد، محکوم به زندان کرد.

محکمه منطقه اپوسالا گفته است که یکی از این مردان جوان منحیث شریک جرم تجاوز جنسی به ۲۷ ماه زندان محکوم شد. دو فرد دیگر هر کدام به یک سال زندان محکوم شدند، زیرا آنان در هنگام ارتکاب جرم، خورد سال بودند.

دو تن این مردان جوان شهروندان افغان اند و یک تن آنان شهروند سویدنی افغان تبار است.

نیلز پالبرنت، قاضی محکمه، گفت که زن که قربانی این تجاوز جنسی گروهی شده است، بیشتر از ۳۰ سال عمر دارد و در هنگام تجاوز جنسی، تحت تاثیر مواد مخدر و الکل بود و قادر نبود تا به رابطۀ جنسی رضایت بدهد. مردان نیز حین ارتکاب تجاوز جنسی گروهی، تحت تاثیر الکل قرار داشتند.

محکمه گفته است فیلم که از جریان تجاوز جنسی در فیسبوک نشر شد، توجه زیادی را در سویدن و در سطح بین المللی به خود جلب کرد.

خبرگزاری اسو شیتید پرس گزارش می دهد که در جریان محاکمۀ چهار روزه این سه مرد جوان، ویدیو این تجاوز جنسی در عقب در های بسته به نمایش گذاشته شد.

این مردان همچنین به پرداخت جریمۀ نقدی که مجموعۀ آن معادل ۳۳۸۹۰ دالر می گردد، محکوم شدند و این مقدار پول برای قربانی این تجاوز جنسی تادیه خواهد شد.

این مردان جوان افغان در ماه جنوری ۲۰۱۷ در منطقه اپوسالا واقع در شمال استکهلم دستگیر شدند. دستگیری آنان پس از آن صورت گرفت که پولیس در مورد نشر ویدیوی تجاوز جنسی گروه آگاهی یافت و به تعقیب آن، ادامه نشر آنرا در شبکه اجتماعی فیسبوک متوقف کرد.

XS
SM
MD
LG