این سؤتشکلات نخاع شوکی 300 تا 400 هزار طفل نوزاد را ماووف مینماید. کسانیکه به این مرض دچار میباشند اکثراً به معیوبیت های عمری، به شمول فلج، مشکلات کیسۀ صفرا و مثانه و موجودیت مایع در دماغ روبرو میباشند.
استفادۀ همزمان دوای ضد ملاریا همراه با پشه خانه ها موثریت بیشتر داشته است.
مبتلایان مرض کولسترول بلند خون، بیشتر محکوم به امراض قلبی و سکته های مغزی اند.
در صورتیکه کشور های سرمایه دار جهان کمک ها را در بخش وقایه ، تداوی و واکسین تعهد ننمایند/ میلیون ها طفل در کشور های رو به انکشاف با مرگ و میر بر اثر امراض قابل وقایه مواجه خواهند شد.
سالانه 300 هزار زن به خاطر اختلاطات دوران حمل و ولادت، مخصوصاً خونریزی های بعد از ولادت جان خود را از دست میدهند.
حدود 10 میلیون انسان از مرض پارکینسنز رنج میبرند.
یک تحقیق جدید در کابل نشان داده است در صورتی که مشوره دهی درست به خانواده ها در مورد کاهش ولادت ها استفاده از شیر مادر و تشویق به واکسین نمودن انجام شود بالایی کاهش مرگ و میر مادر و طفل تاثیر فراوانی داشته است.
یک مطالعه جدید نشان میدهد که مرض ملاریا در هند، همه ساله ۱۳ مراتبه بیشتر از آنچه توسط سازمان صحی جهان، تخمین نموده بود مردم را هلاک میسازد.
سازمان صحی جهان و وزارت صحت عامه افغانستان دو اطلاعیه به نشر سپرده است. "مسمویت دختران مکتب در شهر کابل" موضوع ِ اطلاعیه اول این سازمان است و در اطلاعیه دوم " از شیوع مرض کلورا در افغانستان" اطلاع داده شده است.
گروهی از دانشمندان امریکایی مالیکول هایی را کشف نموده اند که میتواند مانع انتقال HIV یا ویروس عدم کفایه سیستم معافیتی انسان یا عامل سببی AIDS به بدن گردد.
افرادیکه در خطر شدید مبتلا شدن به مرض ملاریا قرار دارند، میتوانند با استفاده از ترکیب دوایی ساده و ارزان، محافظه شوند.
عقد قرار داد به ارزش بیش از ۱۵ میلیون افغانی میان وزارت صحت عامه و کمیته صلیب سرخ ناروی.
بخش های بیشتر را نشان دهید