لینک های دسترسی

Breaking News
دونالد ترمپ، رییس جمهور ایالات متحدۀ امریکا
دونالد ترمپ، رییس جمهور ایالات متحدۀ امریکا

ترمپ: ایران نمی‌تواند از ما باج‌گیری کند

ایالات متحدۀ امریکا و اسراییل عملیات مشترک نظامی را بر مواضع رژیم ایران انجام دادند که در اثر آن شماری از مقام‌های ارشد رژیم ایران به شمول علی خامنه‌ای کشته شدند.

۲۳:۴۲ ۱۱.۱۲.۱۴۰۴

نرخ تیل در جهان روز دوشنبه دوم مارچ پس از آن بلند رفت که به دلیل تشدید جنگ میان ایالات متحده و ایران، مسیرهای تجارت جهانی و زیربناهای انرژی در سرتاسر شرق میانه مختل شد. شاخص بین‌المللی نفت خام برنت با شروع معاملات آزاد، ۱۳ درصد افزایش یافت و به بلندتر از ۸۲ دالر در هر بیرل رسید. اما بعداً به ۷۹ دالر فی بیرل کاهش یافت.

۰۳:۴۰ ۱۲.۱۲.۱۴۰۴

مارکو روبیو، وزیر خارجهٔ ایالات متحدهٔ امریکا، به اشاره به حملات امریکا بر ایران گفت: "سنگین‌ترین ضربات قوای نظامی ایالات متحده تا هنوز وارد نشده است".

روبیو گفت: "ما دوست داریم شاهد تغییر رژیم در ایران باشیم...اما اهداف این ماموریت این است که آنان (ایران) تسلیحاتی را نداشته باشند که با آن ما و متحدان مان را در منطقه تهدید کند."

وزیر خارجهٔ ایالات متحده ابراز امیدواری کرد که مردم ایران بتوانند رژیم کنونی آن کشور را سرنگون کنند و آیندهٔ جدید برای کشور شان رقم بزنند.


۱۸:۰۳ ۱۲.۱۲.۱۴۰۴

دونالد ترمپ، رییس جمهور ایالات متحدۀ امریکا، صبح سه شنبه سوم فبروری در پستی در شبکۀ اجتماعی تروت سوشیل با اشاره به حملات ایالات متحده علیه رژیم ایران نگاشت: "دافع هوا، قوای هوایی، بحری و رهبری آنان (ایران) از بین رفتند. آنان خواستار مذاکره اند. من گفتم بسیار ناوقت شده است!"

۱۸:۳۵ ۱۲.۱۲.۱۴۰۴

اردوی اسراییل اعلام کرده است که سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار داده است. نظامیان اسراییلی روز دوشنبه با انتشار اطلاعیه‌ای در حساب رسمی فارسی خود در شبکۀ ایکس اعلام کرد که تمام افراد مستقر در ساحۀ اوین تهران، به‌ویژه در محدوده صدا و سیما، باید فوراً از این ناحیه خارج شوند.

ادامۀ مطلب

XS
SM
MD
LG