لینک های دسترسی

Breaking News

ترمپ و ونس جنگ ایران را عامل شکست‌های انتخاباتی جمهوریخواهان می‌دانند

دونالد ترمپ، رییس جمهور و جی‌دی ونس، معاون ریاست جمهوری ایالات متحده، جنگ با ایران را عامل شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای امریکا می‌دانند.

رییس جمهور ترمپ عصر چهارشنبه چهارم نومبر، گفت که تا حد زیادی با اظهارات ونس موافق است که ساعاتی پیش گفته بود که جنگ ایران دلیل اصلی شکست قاطع جمهوری خواهان در انتخابات میان دوره ای بوده است.

پیش از این جی‌دی ونس در پستی در شبکۀ اجتماعی ایکس با اشاره به پیروزی حزب دموکرات در انتخابات روز سه شنبه امریکا گفت: "دلیلی که ما باختیم جنگ است."

ونس نگاشته است که پیش از انتخابات سه‌شنبه، از تحلیلگران اطلاعات در مورد مسیر انتخابات پرسیده بود و به او گفته شده بود که رای‌دهندگان جمهوری‌خواه به تعداد زیاد در انتخابات شرکت خواهند کرد، اما ممکن است به این حزب رای ندهند زیرا از مسیر کشور عصبانی اند.

او همچنان نگاشته است یک کارشناس دیگر به وی گفته است که رای‌دهندگان خواهان پایان جنگ با ایران، تمرکز بر هزینه‌های زندگی و تورم، اولویت دادن به امریکا و تغییر روابط ایالات متحده با اسراییل اند، مسایلی که به گفتۀ وی دلیل اصلی رای به دموکرات‌ها است.

ترمپ با تایید گفته‌های ونس و اشاره به پیامدهای اقتصادی جنگ ایران افزود: "فکر می‌کنم این تا حد زیادی درست است زیرا در کوتاه مدت، قیمت تیل را کمی بالا برد."

رییس جمهور ترمپ یکبار دیگر از اقدام نظامی ایالات متحده علیه ایران دفاع کرد و گفت که جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای اجتناب ناپذیر بوده است.

او گفت: "در عین حال، اگر مجبور باشم دوباره این کار را انجام دهم، باید دوباره این کار را انجام دهم زیرا در درازمدت، این تنها پاسخ است. نمی‌توان اجازه داد ایران سلاح هسته‌ای داشته باشد."

با اینحال، جی‌دی ونس خواستار گفتگوی "صادقانه" در مورد اقدام بعدی حزب جمهوریخواه شده و گفته است که همچنان به ایالات متحده امیدوار است.

This item is part of

گروه

XS
SM
MD
LG