لینک های دسترسی

Breaking News

افغانستان در دومین بازی ۲۰ اووره نیز زمبابوی را شکست داد

تیم ملی کرکت افغانستان امروز در رقابت نهایی بازی های ۲۰ اووره در مقابل زمبابوی قرار گرفت. تیم افغانستان در ۲۰ اوور داده شده ۲۱۵ دوش انجام داد و فقط شش بازیکن این تیم از میدان حذف شد.

محمد شهزاد محمدی یک بار دیگر نقش بارزی را در تعیین این هدف بلند به تیم حریف بازی کرد. محمد شهزاد محمدی بتسمن و وکت کیپر تیم افغانستان توانست با به نمایش گذاشتن بازی بی مانند در ۶۷ توپ ۱۱۸ دوش انجام دهد و از آغاز تا پایان بیتنگ افغانستان در میدان باقی ماند.

با وجود تلاش های مکرر بالران تیم زمبابوی محمد نبی عیسی خیل ۲۲، اصغر ستانکزی ۱۸، گلبدین نائب ۱۳، کریم صادق ۱۲، شفیق الله شفق هشت و عثمان غنی پنج دوش انجام دادند.

بازیکنان تیم زمبابوی برای پیروزی در این رقابت ۲۱۶ دوش نیاز داشتند اما بالران افغان نگذاشتند زمبابوی به این هدف دست یابد.

از جانب افغانستان امیر حمزه، دولت ځدران و محمد شیرزاد هر کدام دو و محمد نبی عیسی خیل و راشد خان هر کدام یک بازیکن تیم زمبابوی را از میدان حذف کردند و زمبابوی را با تفاوت ۸۱ دوش شکست دادند و در این دور رقابت ۲ مقابل صفر به پیروزی نایل شدند.

  • 16x9 Image

    Hashim Habibzada

     هاشم حبیب زاده از سال ۲۰۰۰میلادی به این سو با رسانه های مختلف منحیث گوینده، گزارشگر، نویسنده و ویراستار ایفای وظیفه کرده و اکنون در بخش دری صدای امریکا مصروف کار است.

This item is part of
XS
SM
MD
LG