یک نوجوان ۱۴ ساله روز جمعه، ۷ اگست، در یک مکتب در حومهٔ بنکاک، پایتخت تایلند، پنج نفر از معلمین و کارکنان مکتب را با ضرب گلوله کشت و سپس با شلیک گلوله به خود، به زندگیاش پایان داد.
پولیس تایلند گفته است که این نوجوان پیش از رفتن به مکتب، پدرکلان و مادرکلان خود را نیز در خانه کشته بود. به این ترتیب، شمار قربانیان این حملات، بدون احتساب مهاجم، به هفت نفر میرسد.
این حمله در مکتب دیبسیرین نونتابوری در حومهٔ شمالغربی بنکاک رخ داد. مقامهای امنیتی گفتهاند که مهاجم از تفنگ متعلق به پدرکلاناش استفاده کرده و دستکم ۲۶ گلوله شلیک کرده است. پولیس همچنین ۳۴ گلولهٔ دیگر نزد او پیدا کرده است.
در این رویداد ۲۳ نفر دیگر زخمی شدند که به گفتهٔ مقامهای صحی، وضعیت نه نفر آنان وخیم است. قربانیان داخل مکتب شامل معلمین و سایر کارکنان بودند.
انوتین چارنویراکول، صدراعظم تایلند، پس از این حمله گفت که مهاجم با فشار و استرس مرتبط با درس و مکتب روبهرو بود. مقامها همچنان در حال بررسی انگیزهٔ دقیق این حملهاند.
صدراعظم تایلند همچنین وعده داده است که حکومت قانون تازهای را برای تشدید کنترول سلاح در این کشور پیشنهاد خواهد کرد.
این رویداد مرگبارترین کشتار جمعی در تایلند در نزدیک به چهار سال گذشته به شمار میرود. در سال ۲۰۲۲، یک پولیس پیشین در حملهای با سلاح و چاقو در شمالشرق این کشور ۳۶ نفر، از جمله ۲۲ کودک، را کشت.
گروه