کشف هیرویین از درون بطن قاچاقبر

مقام های پولیس در ولایت هرات از بازداشت سه تن به اتهام قاچاق مواد مخدر به خارج از کشور خبر میدهند.

عبدالاحد ولی زاده سخنگوی قوماندانی امنیه ولایت هرات می گوید دو تن از این افراد باشنده گان ولایت فراه میباشند که قصد داشتند تا ۱۷۷ کپسول ده گرامی مواد مخدر نوع هرویین را از طریق میدان هوایی بین المللی هرات به کشور هندوستان انتقال دهند.

آقای ولی زاده می گوید این افراد مواد مخدر فوق را بلعیده و در بطن خود جابجا نموده بودند که از سوی کارمندان مدیریت مبارزه با مواد مخدر قوماندانی امنیه ولایت هرات شناسایی و بازداشت شدند.

Your browser doesn’t support HTML5

جلوگیری از قاچاق مواد مخدر به کشور هندوستان

سخنگوی قوماندانی امنیه ولایت هرات همچنان می گوید یک قاچاقبر دیگر را که صاحب این مقدار مواد مخدر بوده است را نیز از داخل پارکینگ میدان هوایی بین المللی هرات همراه با یک عراده موتر کرولا بازداشت کرده اند.

هم اکنون از میدان هوایی بین المللی ولایت هرات به کشورهای هندوستان و ایران پروازهای مستقیم صورت میگیرد.