ملادنوف: طرح صلح ترمپ برای غزه متوقف نشده است

مسئول طرح آتش ‌بس دونالد ترمپ، رییس جمهور امریکا، برای نوار غزه، روز چهارشنبه از اسراییل به خاطر حملاتش به سرزمین‌های جنگ ‌زده فلسطین انتقاد کرد و هشدار داد که جایگزین پیشنهاد ایالات متحده، "جنگ بعدی" است.

نیکولای ملادنوف، نماینده عالی هییت صلح برای غزه، در شورای امنیت سازمان ملل تأکید کرد که طرح ۲۰ ماده‌ای رییس جمهور ترمپ متوقف نشده بلکه "از میز مذاکره به میز تخنیکی منتقل شده است.

" ملادنوف روز چهارشنبه گفت که حماس با بند کلیدی این پیشنهاد برای خلع سلاح و واگذاری غزه به حکومت غیرنظامی موافقت کرده است.

با این حال، حملات مداوم اسراییل از زمان آتش ‌بس ماه اکتوبر سال گذشته، همچنان باعث تلفات فلسطینی‌ها می شود و مردم غزه می‌ گویند که این درگیری ادامه دارد.

ملادنوف با اظهار نگرانی می گوید ادامه درگیری ها روند غیر نظامی سازی را، که قرار است اتفاق بیفتد، به تاخیر می اندازد.

ملادنوف گفت: "این حملات وضعیت را که منجر به حمله ۷ اکتوبر ۲۰۲۳ شد، تغییر نمی‌ دهد بلکه آنرا حفظ می‌کنند."

در همین حال مایک والتز، سفیر ایالات متحده در سازمان ملل که پس از ملادنوف در شورای امنیت سخنرانی کرد گفت که نگرانی‌ها در مورد این طرح در حال بررسی است.

او گفت: «تعهد شورای امنیت را به خاطر داشته باشید: غزه نمی‌تواند به طور پایدار بازسازی شود در حالی که حماس توانایی فرو بردن دوباره آن را در جنگ حفظ می‌ کند. ما به جای بازسازی،

در چرخه‌ای از کمک‌ های بشردوستانه متوقف خواهیم شد تا زمانی که حماس خلع سلاح و غیرنظامی شود".