لینک های دسترسی

Breaking News

اوچا: از جنوری تا اکتوبر ۲۰۲۴ به حدود ۱۸میلیون افغان کمک فراهم کرده‌ایم


به گفتۀ اوچا، اکثر این کمک‌ها مواد غذایی بوده که بر اساس نیازمندی خانواده‌ها در بخش‌های افغانستان توزیع شده است.
به گفتۀ اوچا، اکثر این کمک‌ها مواد غذایی بوده که بر اساس نیازمندی خانواده‌ها در بخش‌های افغانستان توزیع شده است.

دفتر هماهنگی امور کمک‌های بشری سازمان ملل متحد (اوچا) در افغانستان می‌گوید که از ماه جنوری تا اکتوبر سال ۲۰۲۴، برای ۱۷.۷ میلیون نفر حد اقل یک مرحله کمک‌ غذایی و خدمات صحی فراهم شده است.

این ادارۀ ملل متحد روز یکشنبه ۱۹ جنوری (۳۰ جدی) با نشر گزارشی گفته که در این مدت، برای ۹.۶ میلیون افغان کمک غذایی، ۷.۶ میلیون نفر خدمات صحی و برای ۶.۴ میلیون نفر دیگر در بخش زراعت کمک فراهم کرده است.

دفتر هماهنگی امور کمک‌های بشری ملل متحد گفته است: "بین جنوری و اکتوبر ۲۰۲۴، همکاران بشردوستانۀ ما، با حداقل یک نوع کمک بشری به ۱۷.۷ میلیون نفر رسیدگی کرده‌ اند و ۳.۳ میلیون نفر سه نوع کمک‌های مختلف سکتوری را دریافت کرده‌ اند."

به گفتۀ اوچا، اکثر این کمک‌ها مواد غذایی بوده که بر اساس نیازمندی خانواده‌ها در افغانستان توزیع شده است.

این ادارۀ ملل متحد گفته است که این کمک‌ها از بودجه ۱.۱۴ میلیارد دالری جامعۀ جهانی به افغانستان انجام شد و همچنان ۴۱۲ میلیون دالر دیگر پول باقی‌مانده از بودجه ۲۰۲۳ در آن اضافه شده بود.

بر بنیاد معلومات اوچا، ملل متحد برای رسیدگی به نیازمندان در افغانستان در سال ۲۰۲۴ میلادی، ۳.۰۶ میلیارد دالر درخواست کرده بود، اما ۳۸ درصد این بودجه تامین شده بود.

به گفتۀ اوچا با کاهش بودجه، سازمان ملل متحد شماری از برنامه‌های خود را در سال گذشته، به شمول ادامه کمک غذایی به نیازمندان را قطع کرده و یا محدود کرد.

دفتر هماهنگی امور کمک‌های بشری سازمان ملل متحد اضافه کرده که فقر و بیکاری، حدود ۵۰ درصد از جمعیت افغانستان، به شمول زنان را متاثر کرده و در سال ۲۰۲۵، کم از کم ۲۲.۹ میلیون نفر در این کشور به کمک‌های بشری نیاز خواهند داشت.

این ادارۀ ملل متحد با نشر گزارشی گفت که در سال ۲۰۲۵ میلادی، ۲۱ میلیون نفر با کمبود آب آشامیدنی و خدمات کافی صحی، ۱۴.۸ میلیون نفر با ناامنی شدید غذایی و ۱۴.۳ میلیون نفر با دسترسی محدود به خدمات صحی مواجه خواهند شد. بر اساس معلومات این ادارۀ ملل متحد، در سال پیشرو ۷.۸ میلیون زن و کودک به مواد غذایی مغذی نباز خواهند داشت.

به گفتۀ ملل متحد این سازمان به دلیل کاهش بودجه، در جریان امسال تنها به ۱۶.۸ میلیون نفر در این کشور رسیدگی خواهد کرد. همزمان با افزایش شمار نیازمندان به کمک بشری در این کشور، ملل متحد برای پیش‌برد برنامه‌هایش در افغانستان، ۲.۴۸ میلیارد دالر درخواست کرده است.

گروه

XS
SM
MD
LG