لینک های دسترسی

Breaking News

لوسی، زنی که سه میلیون سال پیش می زیست


برای نخستین بار، بقایای فوسیل زنی که حدود ۳.۱۸ میلیون سال پیش زندگی می‌کرد، در اروپا به نمایش گذاشته می‌شود.

این اسکلیت که در سال ۱۹۷۴ در ایتوپیا کشف شد، به نام "لوسی" شناخته می‌شود. در آن زمان، این نمونه کامل‌ترین اسکلیت از یک انسان بود که تا به آن زمان کشف شده بود و به دلیل نقش مهمی که در درک گونه‌های بسیار قدیمی مانند استرالوپیتکوس آفارنسیس ایفا کرد، مشهور است.

این اسکلیت برای نخستین بار از ایتوپیا به اروپا منتقل شده و اکنون در موزیم ملی پراگ، پایتخت جمهوری چک، به نمایش گذاشته شده است.

به گفته پیتر فیالا، صدراعظم چک، این اسکلیت از موزیم ملی ایتوپیا به مدت دو ماه از ۲۵ اگست در موزیم ملی پراگ به نمایش خواهد بود.

علاوه بر آن، اسکلیت کودکی که حدود ۱۰۰ هزار سال پیش زندگی می‌کرد، همراه با او به نمایش گذاشته شده است. این کودک، که به نام 'سلیم' شناخته می‌شود، ۲۵ سال پس از کشف لوسی در ایتوپیا یافت شده است.

سیلاماویت کاسا، وزیر گردشگری ایتوپیا، گفت: "این نمایشگاه تاریخی فرصتی بی‌نظیر برای گردشگران و پژوهشگران فراهم می‌کند تا از نزدیک با این فوسیل ها ارزشمند آشنا شوند."

از بقایای فوسیل‌های لوسی، قطعاتی از جمجمه و استخوان‌های بخش میانی بدنش یافت شده است. قد او حدود ۱.۱ متر و وزنش ۲۹ کیلوگرم بوده است. لازم به ذکر است که بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۳، این اسکلیت در چندین موزیم امریکا نیز به نمایش گذاشته شده بود.

ویژگی‌های لوسی

لوسی با دو پا راه می‌رفته و احتمال می‌رود در حدود ۱۱ تا ۱۳ سالگی درگذشته باشد که در آن دوران، این سن به عنوان سن بلوغ محسوب می‌شد.

کشف‌های جدید و تغییر باورها

قبلاً باور بر این بود که لوسی قدیمی‌ترین اسکلیت یافت شده از انسان‌های اولیه است، اما در سال ۲۰۰۱، جمجمه‌ای به نام 'تورمای' در چاد کشف شد که نشان می‌دهد زندگی آن حداقل شش میلیون سال پیش آغاز شده بود.

در سال ۲۰۱۶، پژوهشگران اظهار داشتند که ساختار دست‌های قوی لوسی نشان می‌دهد که او قادر به بالا رفتن از درختان بوده و شب‌ها نیز وقت خود را در شاخه‌های درختان می‌گذراند.

بر اساس تحقیقات، پای لوسی ضعیف بوده و توانایی پیاده‌روی را نداشته است. همچنین، شکستگی در یکی از استخوان‌های او نشان می‌دهد که ممکن است از درخت سقوط کرده و در اثر آن جان خود را از دست داده باشد.

در سال ۱۹۹۴، در ایتوپیا اسکلیت دیگری از یک زن استرالوپیتکوس کشف شد که برآورد می‌شود حدود ۴.۵ میلیون سال پیش زندگی می‌کرده است.

گروه

XS
SM
MD
LG