لینک های دسترسی

Breaking News

انفجار در مرکز شهر کابل


انفجار در مرکز شهر کابل
انفجار در مرکز شهر کابل

مامورین افغان می گویند یک انفجار بم انتحاری یک فروشگاه و مجتمع هوتل صافی لندمارک را در شهرکابل تکان داده، حد اقل دو نفر را هلاک ساخت.

آژانس خبری رویترز می گوید چندین نفر در انفجار روز دوشنبه در منطقه صافی لندمارک زخمی شدند.

طالبان مسوولیت بم گذاری انتحاری روز دوشنبه در فروشگاه کابل را ادعا کرد. دو محافظ امنیتی درانفجار کشته شدند.

حامد کرزی، رئیس جمهور افغانستان با نشر بیانیه مطبوعاتی ضمن همدردی با خانواده های متأثرین و زخمی شدگان، حمله را تقبیح نموده، گفته است که این عمل نیت شوم دشمنان مردم افغانستان را نشان می دهد.

در عین حال، سفارت ایالات متحده در کابل نیز با نشر بیانیۀ مطبوعاتی این حمله را محکوم کرده است. در بیانیۀ سفارت امریکا آمده است که ایالات متحده بر فراهم نمودن همکاری در مبارزه با دهشت افگنی، تأمین امنیت و جلوگیری از حملات در آینده ادامه میدهد.

یک سال قبل، همان مجتمع هدف حمله یی قرار گرفت که حداقل 16 تن در آن زخمی شدند.

انفجار روز دوشنبه دو هفته بعد از حملۀ بم گذاری انتحاری بر یک فروشگاه شهر کابل صورت گرفت که محل خریداری منظم خارجی ها بود. در آن حادثه نُه نفر کشته شدند. طالبان مسوولیت حملۀ یاد شده را ادعا کردند.

XS
SM
MD
LG