لینک های دسترسی

Breaking News

سلمان خواستار روابط خوب با ترمپ است


سعودی آمادۀ همکاری در عرصه های مختلف با ایالات متحده است
سعودی آمادۀ همکاری در عرصه های مختلف با ایالات متحده است

عربستان سعودی ضمن خوشبینی از روابط خوب با حکومت ایالات متحدۀ امریکا گفته است که در زمینه های مختلف آمادۀ همکاری با حکومت دونالد ترمپ رئیس جمهور ایالات متحده است.

وزیر خارجۀ عربستان سعودی گفته است که کشورش روابط مثمر با حکومت ایالات متحده را توقع دراد و خوشبین است که مشارکت امریکا-سعودی بر آزمون‌های موجود در شرق میانه فایق آمده می‌تواند.

عادل الجبیر روز پنجشنبه پس از ملاقات با ریکس تلرسن، وزیر خارجۀ ایالات متحده، بدون ارایۀ جزئیات گفت که عربستان سعودی آمادۀ همکاری با ایالات متحده در مسایل و موارد مختلف است.

عربستان در حالی از داشتن روابط خوب با ایالات متحده ابراز خوشبینی می‌کند که شماری از کشورهای اسلامی به خاطر فرمان رئیس جمهور ترمپ مبنی بر ممانعت موقت از ورود شهروندان هفت کشور با جمعیت عمدتاً مسلمان به ایالات متحده، بر واشنگتن خشمگین اند.

همچنان، ریاض در حالی خوشبین نزدیکی و همکاری با حکومت ایالات متحده است که رئیس جمهور ترمپ خواستار انتقال سفارت امریکا از تل ابیب پایتخت اسرائیل به بیت المقدس شده است. فلسطینیان مدعی اند که بیت المقدس پایتخت کشور آیندۀ فلسطینی خواهد بود.

آقای تلرسن که در نخستین سفر خارجی اش به صفت وزیر خارجۀ ایالات متحده برای شرکت در کنفرانس وزیران خارجۀ جی ۲۰به آلمان سفر کرده است، در مورد نگرانی های مشترک دو کشور توضیحی نداد، اما ریاض و واشنگتن از پرخاشگری و مداخلۀ فزایندۀ ایران در منطقه نگران اند.

عربستان سعودی هم اکنون رهبری ائتلاف نظامی را به دوش دارد که بر ضد شورشیان شیعۀ حوثی در یمن عملیات دارد، حالانکه ایران از حوثی‌ها حمایت می کند.

ایران همچنان حامی سرسخت بشار الاسد رئیس جمهور سوریه است، اما کشورهای غربی به ویژه ایالات متحده خواستار کناره گیری اسد از قدرت اند.

XS
SM
MD
LG