لینک های دسترسی

Breaking News

ونس: امریکا باید خطرهای هوش مصنوعی را مدیریت و برتری خود را حفظ کند

ونس روز دوشنبه، پیش از سفر به کنزاس‌سیتی در ایالت میزوری، به خبرنگاران گفت که هر تکنالوژی جدید هم خطر و هم مزایا دارد و هوش مصنوعی نیز از این امر مستثنا نیست.
ونس روز دوشنبه، پیش از سفر به کنزاس‌سیتی در ایالت میزوری، به خبرنگاران گفت که هر تکنالوژی جدید هم خطر و هم مزایا دارد و هوش مصنوعی نیز از این امر مستثنا نیست.

جی‌دی ونس، معاون رییس‌جمهور امریکا، همزمان با افزایش هشدارها درباره خطرهای هوش مصنوعی و درخواست شماری از مدیران شرکت‌های بزرگ هوش مصنوعی برای کند ساختن روند توسعه آن، می‌گوید که امریکایی‌ها نباید از این تکنالوژی هراس داشته باشند و واشنگتن باید ضمن مدیریت خطرهای آن، جایگاه خود را در رقابت با چین حفظ کند.

ونس روز دوشنبه، پیش از سفر به کنزاس‌سیتی در ایالت میزوری، به خبرنگاران گفت که هر تکنالوژی جدید هم خطر و هم مزایا دارد و هوش مصنوعی نیز از این امر مستثنا نیست.

او گفت که "فکر نمی‌کنم امریکایی‌ها از چیزی بترسند"، اما افزود که دولت باید نسبت به خطرهای هوش مصنوعی آگاه باشد و با آن‌ها به‌گونه سنجیده برخورد کند.

معاون رییس‌جمهور امریکا در عین حال نسبت به درخواست شماری از شرکت‌های پیشتاز هوش مصنوعی برای مقررات بیشتر دولتی ابراز تردید کرد و گفت که برایش تا اندازه‌ای عجیب است که شرکت‌های بزرگ این عرصه خود از دولت می‌خواهند فعالیت‌شان را تنظیم کند.

ونس گفت که چنین درخواست‌هایی ممکن است اهداف دیگری در پس خود داشته باشد و دولت باید در برخورد با آن‌ها محتاط باشد.

او افزود که در صورت وضع مقررات برای هوش مصنوعی، بهتر است کانگرس و قصر سفید بر سر آن به توافق برسند تا از حمایت گسترده برخوردار باشد.

ونس همچنین به رقابت امریکا و چین در عرصه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت که چین در یک رقابت درازمدت با امریکا قرار دارد و واشنگتن باید ضمن مدیریت خطرهای این تکنالوژی، در این رقابت پیشتاز باقی بماند.

دونالد ترمپ، رییس جمهور امریکا، یک روز پیش از اظهارات ونس نیز تاکید کرده بود که نمی‌خواهد امریکا جایگاه پیشتاز خود را در عرصه هوش مصنوعی در برابر چین از دست بدهد.

ترمپ روز یکشنبه (۱۳ سپتمبر) در جریان سفرش به ایرلند، در پاسخ به پرسشی درباره این‌که آیا توسعه هوش مصنوعی باید کندتر یا بیشتر تحت مقررات قرار گیرد، گفت که "ما در هوش مصنوعی از چین پیشتاز هستیم" و افزود که می‌خواهد این موقعیت حفظ شود، زیرا به گفته او، "هر کسی که هوش مصنوعی را ببرد، برنده می‌شود."

رییس جمهور امریکا در عین حال احتمال وضع برخی تدابیر ایمنی را رد نکرد، اما گفت که برخی "نیروهای بسیار منفی" سناریوهایی را درباره هوش مصنوعی مطرح می‌کنند که به باور او رخ نخواهند داد.

ونس در مصاحبه‌ای جداگانه با نیویارک پست گفت که نگرانی او بیشتر متوجه تاثیر هوش مصنوعی بر حریم خصوصی، گسترش تکنالوژی نظارتی و احتمال افزایش نابرابری اقتصادی است تا سناریوهایی که در آن روبات‌ها بر انسان‌ها مسلط می‌شوند.

او همچنین هشدار داد که مقررات نباید به‌گونه‌ای تنظیم شود که شرکت‌های بزرگ هوش مصنوعی را از قوانین ضد انحصار مصوون سازد یا زمینه فعالیت‌های کارتل‌گونه را فراهم کند. به گفته ونس، دولت می‌تواند برای کاهش خطرها با شرکت‌های هوش مصنوعی همکاری کند، اما چنین اقداماتی نباید رقابت را محدود سازد.

بحث درباره خطرها و چگونگی تنظیم هوش مصنوعی پس از آن شدت گرفت که داریو آمودی، مدیر اجرایی شرکت انتروپیک، خواستار کندتر شدن توسعه پیشرفته‌ترین سیستم‌های هوش مصنوعی شد تا فرصت بیشتری برای بررسی خطرها و تقویت تدابیر ایمنی فراهم شود.

این پیشنهاد با حمایت سام آلتمن، مدیر اجرایی اوپن‌ای‌آی، دمیز هاسابیس، مدیر گوگل دیپ‌مایند و ایلن مسک روبرو شده است.

آمودی نیز گفته است که رقابت امریکا و چین، تلاش‌ها برای کند ساختن توسعه هوش مصنوعی را دشوار کرده است، زیرا هر دو کشور برای پیشی گرفتن در این عرصه تلاش می‌کنند.

در حالی که شماری از مدیران شرکت‌های هوش مصنوعی خواستار کندتر شدن روند توسعه و تدابیر ایمنی بیشتر شده‌اند، ادارهٔ رییس جمهور ترمپ تاکید دارد که برخورد با خطرهای این تکنالوژی نباید جایگاه امریکا را در رقابت جهانی هوش مصنوعی، به‌ویژه در برابر چین، تضعیف کند.

This item is part of

گروه

XS
SM
MD
LG