لینک های دسترسی

Breaking News
دونالد ترمپ، رییس جمهور ایالات متحدۀ امریکا
دونالد ترمپ، رییس جمهور ایالات متحدۀ امریکا

ترمپ: ایران نمی‌تواند از ما باج‌گیری کند

ایالات متحدۀ امریکا و اسراییل عملیات مشترک نظامی را بر مواضع رژیم ایران انجام دادند که در اثر آن شماری از مقام‌های ارشد رژیم ایران به شمول علی خامنه‌ای کشته شدند.

۰۱:۰۳ ۱۰.۱۲.۱۴۰۴

قصر سفید گفته است که دونالد ترمپ، رییس جمهور ایالات متحده، و تیم امنیت ملی وی در طول شب از اقامتگاه شخصی‌ رییس جمهور ترمپ در مارالاگو در ایالت فلوریدا، وضعیت حملۀ نظامیان امریکایی و اسراییلی را بر رژیم ایران در نظر داشتند. این عملیات ساعت ۱:۱۵ بامداد یک شنبه ۲۸ فبروری به وقت شرق ایالات متحده (حوالی ۹:۴۵ صبح به وقت تهران) به دستور رییس جمهور ترمپ آغاز شد.

۰۰:۵۶ ۱۰.۱۲.۱۴۰۴

فرماندهی مرکزی قوای امریکایی (سنتکام) ویدیویی از جریان انجام حملات نظامیان امریکایی بر اهداف رژیم ایران را در شبکه‌های اجتماعی نشر کرده است که به گفتۀ مقام‌های امریکایی در این حملات مواضع نظامی، دولتی و تاسیسات هسته‌ای رژیم ایران هدف قرار گرفته است.

۰۰:۵۳ ۱۰.۱۲.۱۴۰۴

قوای نظامی ایالات متحده روز شنبه ۲۸ فبروری گفت که بر اساس دستور دونالد ترمپ، رییس جمهور امریکا، تاسیسات سوق و ادارۀ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، قابلیت‌‌های دافع هوا، مراکز پرتاب میزایل و طیاره‌های بی‌سرنشین و میدان‌های هوایی نظامی ایران را در موج نخست "عملیات خشم حماسی" هدف حمله قرار داده است.

فرماندهی مرکزی قوای امریکایی (سنتکام) در بیانیه‌ای گفت که هیچ تلفات یا زخمی شدن نظامیان امریکایی در این عملیات گزارش نشده است. در بیانیه آمده است: "خسارت به تاسیسات ایالات متحده در حد اقل بود و عملیات را متاثر نکرده است."

۲۳:۴۸ ۹.۱۲.۱۴۰۴

قانونگذاران امریکایی و شماری از رهبران جهان در پی حملات مشترک روز شنبه ۲۸ فبروری ایالات متحده و اسراییل بر ایران، واکنش نشان دادند. متحدان غربی ایالات متحده از این حملات ایالات متحده ابراز حمایت کردند.

ادامۀ مطلب

XS
SM
MD
LG