لینک های دسترسی

Breaking News
دونالد ترمپ، رییس جمهور ایالات متحده
دونالد ترمپ، رییس جمهور ایالات متحده

ترمپ پس از تمدید آتش بس گفت که ایران با ورشکستگی مالی روبرو است

ایالات متحدۀ امریکا و اسراییل عملیات مشترک نظامی را بر مواضع رژیم ایران انجام دادند که در اثر آن شماری از مقام‌های ارشد رژیم ایران به شمول علی خامنه‌ای کشته شدند.

۱۹:۲۶ ۲۲.۱.۱۴۰۵

قصر سفید گزارش‌های منتشرشده توسط برخی رسانه‌ها را دربارۀ موافقت ایالات متحدۀ امریکا با آزادسازی دارایی‌های مسدودشدۀ ایران در قطر و دیگر بانک‌های خارجی تکذیب کرد.
در همین رابطه روز شنبه ۱۱ اپریل، یک مقام ارشد حکومت ایالات متحده در پیامی کتبی به صدای امریکا، تاکید کرد که این خبر "نادرست" است.
در این پیام که حدود ساعت ۸ صبح شنبه به وقت واشنگتن به صدای امریکا رسید، تاکید شده است: "جلسات هنوز حتی آغاز نشده‌اند."

۱۹:۱۴ ۲۲.۱.۱۴۰۵

دونالد ترمپ، رییس جمهور ایالات متحده در آستانۀ آغاز مذاکرات امریکا – ایران در اسلام‌آباد گفته است که "ما اکنون روند پاک‌سازی تنگۀ هرمز را به عنوان یک اقدام به نفع کشورهای سراسر جهان آغاز می‌کنیم."

رییس جمهور ترمپ با نشر یک پیام در شبکۀ اجتماعی تروت سوشیل با ابراز نارضایتی از برخی کشورها به شمول چین، جاپان، کوریای جنوبی، فرانسه، آلمان و یک تعداد کشورهای دیگر گفته است که این کشورها "جرات و تمایل این‌کار را" ندارند تا خود تنگۀ هرمز را بازگشایی کنند.


۱۶:۱۵ ۲۲.۱.۱۴۰۵

جی دی ونس، معاون رییس جمهور ایالات متحده در راس هیاتی مذاکره کننده با ایران به اسلام‌آباد رسیده و انتظار می‌رود عصر روز شنبه (۱۱ اپریل) روند مذاکرات آغاز شود.
دفتر صدراعظم پاکستان اعلام کرد که شهبازشریف، صدراعظم پاکستان ساعاتی پس از ورود هیات مذاکره‌کنندۀ امریکایی به اسلام‌آباد، با جی‌دی ونس و دیگر مذاکره‌کنندگان ارشد امریکایی دیدار کرده است.
این خبر ساعتی پس از آن منتشر می‌شود که رسانه‌های ایرانی از دیدار اعضای هیات ایران با شهباز شریف خبر داده بودند.

۲۳:۱۷ ۲۱.۱.۱۴۰۵

نیروهای هوایی و زمینی اسراییل امروز جمعه زیر ساخت های گروه دهشت افگن حزب الله را هدف قرار داد. این در حالیست که ایالات متحده در آستانه میزبانی مذاکرات آتش بس بین اسراییل و لبنان قرار دارد.
بنیامین نتنیاهو، صدر اعظم اسراییل گفت مذاکرات واشنگتن محور خلع سلاح نیروهای حزب الله تحت حمایت ایران و ایجاد روابط مسالمت آمیز بین اسراییل و لبنان خواهد بود.
جوزف عون، رییس جمهور لبنان گفت تنها کلید حل مشکلات در حال حاضر برقراری آتش بس با اسراییل با تداوم مذاکرات با آنکشور است.

ادامۀ مطلب

XS
SM
MD
LG