لینک های دسترسی

Breaking News

چيني در کابل با کرزي ملاقات کرد.


دک چيني، معاون رياست جمهوري ايالات متحده و حامد کرزي، رئيس جمهور افغانستان از کشورهاي عضو ناتو تقاضا کردند که حضور شان را در افغانستان توسعه بدهند تا با افراطيون جنگ کرده و کشور را بازسازي نمايند.

چيني امروز در جريان يک سفر بدون اطلاع قبلي به کابل با حامد کرزي، رئيس جمهور افغانستان ملاقات نمود. چيني بخبرنگاران گفت ناتو بايد تعهد خود را در افغانستان که با حملات مهلک طالبان و ساير گروه هاي تندرو مواجه است، ادامه داده و حتي بيشتر سازد.

حامد کرزي، رئيس جمهور افغانستان گفت تاوقتي به عساکر ناتو در افغانستان احتياج وجود خواهد داشت که افغانستان براي حفاظت خود آماده شود.

مقامات نظامي ميگويند براي جنگ مؤثر با شورشيان، مخصوصاً در جنوب و شرق کشور که طالبان دران قوي ترين است به عساکر بيشتر ضرورت دارند.

ماموريت ناتو که شامل ۴۰ کشور است، در حال حاضر در حدود ۴۳ هزار عسکر در افغانستان دارد که همراه با ۲۰ هزار عسکر ائتلاف تحت رهبري ايالات متحده خدمت ميکنند.

بعدتر، معاون رياست جمهوري ايالات متحده به پايگاۀ هوائي بگرام رفت تا با مقامات ارشد نظامي صحبت کرده و با عساکر امريکائي ملاقات نمايد.

سفر چيني قبل از کنفرانس سران مجوزۀ ماۀ آيندۀ ناتو صورت گرفت که قرار است حکومت بش طي آن از متحدين ناتو تقاضا نمايد عساکر بيشتري به افغانستان بفرستند.

XS
SM
MD
LG