یونیسف یا صندوق وجهی سازمان ملل متحد برای اطفال میگوید کودکان افغانستان از جنگ و شرایط ناگوار امنیتی در این کشور وسیعآ صدمه میبینند.
هیلده جانسن، معاون اجرائیوی اداره یونیسف به روز یکشنبه گفت شواهدی موجود است که نوجوانان پایین تر از هجده سال، برای جنگ و حملات انتحاری استخدام شده و همچنان بر اطفال تجاوز جنسی صورت میگیرد.
همچنان، گفته کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان، در سال روان خشونت در برابر زنان در این کشور، پنجاه در صد افزایش یافته است.
کمیسون مستقل حقوق بشر افغانستان به پیشواز از روز جهانی خشونت علیه زنان با برگزاری محفلی اعلام نمود که اعضای این کمیسیون از افزایش روز افزون خشونت در برابر زنان نگرانی دارند.
در گزارش این کمیسیون آمده است که سال گذشته دو هزار و هشتاد مورد خشونت علیه زنان وجود داشته است که هفتاد وهفت مورد آن تجاوز جنسی بوده است.
به اساس
این گزارش، در چند ماه گذشته، بیست و سه نفر متهم به تجاوز جنسی بر اطفال و
زنان، از نزد پولیس فرار نموده اند.