سرپرست وزارت دفاع ملی افغانستان می گوید که نظامی سیاسی آن کشور به گونۀ عمومی با کمبود یک ستراتیژی واحد ارتباط عامه دست و گریبان است.
محمد معصوم ستانکزی گفت که باید ستراتیژیی طرح شود که در آن آزادی بیان و مطبوعات حفظ شود و همزمان خط سرخ منافع ملی ترسیم شود.
محمد معصوم ستانکزی گفت که اکنون فضای سیاسی در افغانستان حاکم است که به گفتۀ وی در آن تبلیغات روانی جریان دارد.
آقای ستانکزی در صحبت با شورای عالی هماهنگی ارتباطات ستراتیژیک گفت که تبلیغات روانی بر نیروهای امنیتی افغانستان تاثیر منفی برجاگذاشته است. او افزود که نباید معنویات سربازان افغان تضعیف شود.
سرپرست وزارت دفاع از تحلیلگران نظامی و سیاسی، اصحاب رسانه ها، اعضای جامعه مدنی و پارلمان خواست که فضای بی اعتمادی را خلق نکرده و در عوض از نظام حمایت کنند.
محمد معصوم ستانکزی گفت که نه تنها در داخل بلکه در بیرون از مرزهای افغانستان نیز نوعی حس بدبینی نسبت به این کشور ایجاد شده است.
آقای ستانکزی گفت که شماری از کشورهای منطقه با استفاده از گروه های دهشت افگن و برخی اشخاص، اهداف خود را در افغانستان تامین کنند. اما او از کشور یا فرد مشخصی نام نبرد.
معصوم ستانکزی در پیوند به اوضاع جاری افغانستان گفت که در ساحات مختلف پیشرفت هایی خوبی صورت گرفته است و به گفتۀ وی عملیات ویژه و فوق العاده انجام شده است که در ۱۳ سال گذشته پیشینه نداشته است.
سرپرست وزارت دفاع ملی افغانستان گفت که در عملیات ویژۀ نیروهای امنیتی و دفاعی افغان تلفات شدید بر جنگجویان و مخالفان مسلح دولت وارد شده است.