لینک های دسترسی

Breaking News

پوشش لحظه به لحظۀ وضعیت افغانستان

پوشش لحظه به لحظه و تازه‌ترین جزییات در مورد وضعیت در افغانستان را در اینجا دنبال کنید.

مقامات امریکایی گفته اند که اردوی این کشور برای نجات بیش از ۱۶۰ شهروند امریکا از افغانستان که نمی‌توانستند خود را به میدان هوایی کابل برسانند، چندین بال هلیکوپتر فرستاده است.

فرانس‌پرس گزارش داده است این اقدام نشان می‌دهد که نیروهای امریکایی مایل اند برای نجات افرادی که می‌خواهند از افغانستان بیرون شوند، فراتر از ساحهٔ بروند که توسط امریکا مصوون نگهداشته شده است.

حکومت ایالات متحده با افغانستان متعهد است. سفارت امریکا در یک تویت نوشته است که جان بس، سفیر پیشین ایالات متحده در افغانستان به کابل برگشته است تا به روند خروج هزاران شهروند امریکا، شهروند افغانستان و همکاران پیشین آنان کمک کند.

خبر گزاری های فرانس پرس و رویترز گزارش داده اند که ملا عبدالغنی برادر، معاون گروه طالبان روز شنبه ۲۱ اگست (۳۰ اسد) برای گفتگو در مورد ایجاد حکومت جدید "همه شمول" در افغانستان وارد کابل شد.

این آژانس‌های خبری از مقامات ارشد طالبان گزارش داده که گفته اند ملا برادر با "رهبران و سیاسیون جهادی برای تشکیل حکومت همه‌شمول" دیدار خواهد کرد.

وزیر خارجهٔ یوگاندا می‌گوید که بحث‌ها در خصوص فراهم‌آوری معاونت‌ها به مهاجرین افغان با واشنگتن تا حال نتیجه‌‌ای در قبال نداشته است.

جنرال الحاجی ابوبکر اودونگو جی‌جی به صدای امریکا گفت که کشوراش ظرفیت تدارک پناهگاه به ۲۰۰۰ مهاجر افغان را دارد.

این در حالی است که یاویری موسیوینی، رییس جمهور یوگاندا هفتهٔ گذشته تعهد کرد که کشوراش آماده است از این تعداد مهاجرین به گونهٔ موقت میزبانی کند.

یوگاندا که در شرق افریقا موقعیت دارد، در گذشته نیز پناهوجویانی را که از جنگ فرار کرده اند پذیرفته و همین اکنون میزبان ۱.۴ میلیون مهاجر است. بیشتر این مهاجرین از سودان جنوبی به این کشور پناه برده اند.

ادامۀ مطلب

XS
SM
MD
LG