لینک های دسترسی

Breaking News

تلاش رسانه های خبری و اجتماعی برای تشخیص منابع معتبر خبر


شرکت های بزرگ رسانه های اجتماعی چون فیس بوک، تویتر و گوگل با ۷۵ سازمان خبری یکجا شده و ابتکاری را برای شناسایی منابع موثق و قابل اعتماد خبر در فضای مجازی به را انداخته اند.

این ابتکار که «پروژه اعتماد» نامگذاری شده است، کنسرسیومی از خبرگزاری های مشهور و شرکت های فناوری می باشد و خوانندگان را از موثق بودن خبر های آنلاین اطلاع می دهد.

سلی لیهرمن از دانشگاه سنتا کلارای کالیفورنیا که این پروژه را رهبری می کند، روز پنجشنبه گفت: "در جهان امروز که همه چیز به شکل دیجیتل تغییر شکل کرده و همه از طریق شبکه های اجتماعی با هم وصل اند، تشخیص گزارشدهی و اعلانات دقیق و حتی معلومات نادرست، بیشتر از پیش دشوار شده است."

او افزود که مردم عام می خواهد تا همه منابع یک خبر را بداند.

قرار است پس از این، حرف انگلیسی «i» در کنار عنوان خبر و یا مقاله خبری آنلاین ذکر گردد. خواننده خبر می تواند با کلیک کردن روی این حرف، تمام معلومات در پیوند به این خبر چون چگونگی گزارشدهی، معیار های شرکت رسانه یی که این خبر را گزارش داده و مشخصات نویسنده آن را بدست بیاورد.

پس از آنکه گزارش های در مورد انتشار خبر های جعلی در جریان انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده در سال ۲۰۱۶ نشر شد، غول های رسانه های اجتماعی چون گوگل، فیس بوک و تویتر به خاطر نشر برخی از این خبر ها زیر انتقاد های شدید قرار گرفتند.

گزارش های وجود دارد که منابع بسیاری از این خبر ها جعلی در روسیه بود.

شرکت تویتر در اوایل ماه جاری میلادی در یک جلسه استماعیه مجلس سنای امریکا گفت که آن شرکت اقداماتی را علیه برخی عناصر در روسیه انجام داده و تا کنون بیش از ۲۷۵۰ حساب تویتر را مسدود ساخته است.

XS
SM
MD
LG