لینک های دسترسی

Breaking News

امید تازه برای درمان سرطان جگر


آرشیف: آمادگی برای تطبیق شیمو تراپی به بیماری که از سرطان جگر رنج می برد.
آرشیف: آمادگی برای تطبیق شیمو تراپی به بیماری که از سرطان جگر رنج می برد.

این تلاش‌ ها از ساختن جگر مصنوعی تا مطالعات بر خوک‌های اصلاح شدۀ جنتیکی را در بر می‌گیرد تا دیده شود که آیا قادر به تولید اعضایی هستند که سازگار با بدن انسان باشد.

در حال حاضر، تداوی کسانیکه از سرطان جگر رنج می برند یا از طریق پیوند جگر تداوی می شوند و یا بخش های سرطانی جگر شان، برداشته می شود. هر دو روش، مستلزم عملیات بزرگ جراحی است و کسانیکه جگر شان پیوند می شود، نیاز دارند تا آخر عمر از دوا های مهار کنندۀ سیستم ایمنی استفاده کنند.

اما حال دانشمندان روش تازۀ تداوی سرطان جگر را می آزمایند که نیاز به حداقل مداخلۀ جراحی دارد. تداوی سرطان با دوا و شعاع به حجرات سلیم که در اطراف تومور قرار دارند، نیز آسیب می رساند. اما روش تازۀ تداوی، شامل مواد کیمیایی غیر سمی گیاهی می باشد.

کتاش کتی، استاد در پوهنتون طب میزوری مستقر در ایالات متحده، رهبری پژوهشی را به عهده دارد که در آن با استفاده از تکنالوژی مایکروسکوپی، حجرات پیشگام سرطانی در جگر موش‌ها و سلول های سرطانی انسان در لابراتور، هدف قرار داده می شود.

به گفتۀ کتی "مثل یک افسانه معلوم می شد، اما از لحاظ تشخیص مرض و تداوی تومور، حال در مرحلۀ پیشرفتۀ قرار داریم".

کار کتی شامل استفاده از ذرات کوچک طلا است که در داخل یک کپسول که از یک نوع درخت به نام اقاقیا گرفته شده، محافظت می گردد. این ذرات سلول های خبیث و سلول ها را قبل از اینکه سرطانی شوند، جذب می کند.

به گفتۀ کتی، این ذرات برای بیماران تجویز می گردد و پس از چند ساعت مریض با شعاع لیزر مورد تداوی قرار می گیرد و به تعقیب آن، بیمار می تواند به خانه اش بر گردند. بنا بر این، نیاز به شعاع رادیواکتیف نیست و به همین ترتیب زباله های سمی وجود ندارد تا بیماران را به گونۀ سیستیماتیک مسموم کند.

به گفتۀ کتی، هزینه تداوی کم خواهد بود، زیرا یک گرام طلا برای تداوی ۵۰ مریض و یا بیشتر استفاده خواهد شد. کتی همچنین می گوید که این نوع روش ممکن برای تداوی سایر انواع سرطان، التهاب مفاصل و یا بیماری های ناتوان کننده نیز استفاده شود.

اگر این روش موثر واقع گردد، مژده ای برای ۸۰۰ صد هزار نفری خواهد بود که همه ساله به سرطان جگر مبتلا می شوند و جان حدود ۷۰۰ هزار نفر که احتمالاً از سرطان جگر بیمرند، نجات داده خواهد شد.

XS
SM
MD
LG