لینک های دسترسی

Breaking News

طالبان: عملیات نجات کارگران معدن در بدخشان جریان دارد


عکس: آرشیف
عکس: آرشیف

مقام‌های محلی طالبان برای بدخشان می‌گویند که عملیات نجات کارگران یک معدن در ولسوالی یاوان این ولایت ادامه دارد.

معزالدین احمدی، رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت طالبان برای این ولایت، روز شنبه هفتم جنوری (۱۷ جدی) به صدای امریکا گفت که سه کارگر این معدن در اثر فرویختن سقف آن گیرمانده و با گذشت یک‌شبانه روز، تا اکنون موفق به نجات آنان نشده اند.

اما قوماندانی امنیۀ طالبان برای بدخشان در خبرنامه‌ای شمار افراد گیرمانده در داخل این معدن را چهار نفر اعلام کرده است. بر اساس گزارش‌ها، سقف این معدن طلا پس از زمین‌لرزۀ ناوقت روز پنجشنبه فرو ریخته و این کارگران در داخل آن گیرمانده‌اند.

احمدی افزود که گروه‌های نجات به محل رسیده و آنان توانسته اند که با شماری از افراد گیرمانده در داخل معدن تماس برقرار کنند.

طالبان در حالی از تلاش‌ها برای نجات کارگران این معدن خبر داده اند که روز گذشته، برخی از رسانه‌های محلی افغانستان شمار گیرماندگان در این معدن را نزدیک به ده نفر گزارش داده اند.

آنان به نقل از منابع محلی گزارش دادند که با گذشت چندین ساعت، هیچ گروهی نجات به محل نرسیده و تنها باشندگان محل به تلاش‌ها برای نجات این افراد ادامه داده‌اند.

باشندگان محل با انتقاد از مقام‌های محلی طالبان برای بدخشان گفتند که اگر اقدامات فوری برای نجات افراد گیرمانده نشود، تمامی آنان از بین خواهند رفت.

یاوان از ولسوالی‌های دوردست بدخشان است که از مرکز این ولایت ۸۸ کیلوتر فاصله دارد.

بر اساس گزارش‌ها، بسیاری از معادن به ویژه معدن طلا در بخش‌های ولسوالی یاوان این ولایت در کنترول قوماندانان محلی طالبان قرار دارند و روند استخراج این معادن به گونۀ غیرقانونی ادامه دارد.

پیش از این نیز حوادث مشابه در معادن به ویژه معدن طلا در بخش‌های ولایت بدخشان به وقوع پیوسته که در اثر آن، ده‌ها کارگر کشته و زخمی شده بودند.

قبل بر این، سقف یک معدن طلا در اثر بارش باران و برف در ولسوالی راغستان این ولایت فروریخته بود که در اثر آن، چهار نفر کشته و سه تن دیگر زخمی شدند.

XS
SM
MD
LG