لینک های دسترسی

Breaking News

شمار قربانیان کروناویروس در افغانستان به ۳۳ و مبتلایان به ۹۳۳ رسید


وزارت صحت افغانستان از ثبت ۲۷ واقعه مثبت جدید کروناویرس در ۲۴ ساعت گذشته در شش ولایت این کشور خبر داد.

فیروزالدین فیروز، وزیر صحت افغانستان روز شنبه ۱۸ اپریل (۳۰ حمل) به خبرنگاران گفت که در حال حاضر شمار واقعات مثبت کروناویروس در این کشور به ۹۳۳ رسیده است.

وزیر صحت عامه گفت که ۱۲ واقعه در کابل، هفت واقعه در پکتیا، چهار واقعه در لوگر، دو واقعه در هرات و دو واقعه دیگر در ولایت‌های بامیان و دایکندی ثبت شده است.

آقای فیروز همچنان گفت که در یک روز گذشته سه بیمار کووید۱۹ در افغانستان جان باخته اند که با این حساب، شمار قربانیان به ۳۳ نفر رسیده است.

او همچنان افزود که تا اکنون ۱۱۲ نفر صحت‌یاب شده اند.

ایجاد مرکز تجرید کووید۱۹ در کابل

همزمان با این وزیر صحت افغانستان امروز یک مرکز تجرید بیماران کووید۱۹ را در قصر دارالامان کابل افتتاح کرد.

به گفته آقای فیروز این مرکز، دوصد بستر دارد و قرار است بیماران کووید۱۹ در این مرکز قرنطین و تحت مراقبت داکتران قرار گیرند.

او افزود: "افرادی که واقعات مثبت دارند و علایم شان خفیف است در این مرکز قرنطین خواهند شد. این شفاخانه نیست، اما نیازمندی‌های اولیه برای بیماران از سوی داکتران در نظر گرفته خواهد شد".

وزیر صحت افغانستان همچنان تاکید کرد که قرار است در سراسر افغانستان مراکز تجرید کووید۱۹برای نگهداری افراد مبتلا به کروناویروس ایجاد شود.

آقای فیروز بار دیگر از شهروندان افغانستان خواست که واقعات مثبت کروناویروس در حال گسترش است و اگر توجه جدی به توصیه‌های وزارت صحت نکنند، افغانستان با بحران جدی‌تر رو به رو خواهد شد.

کروناویروس در دسمبر سال گذشته از شهر ووهان، مرکز ولایت هوبی چین، منشا گرفت و تا کنون به ۱۸۵ کشور و قلمرو جهان گسترش یافته و به همه‌گیری مرگبار صحی مبدل شده است.

بر اساس آماری که پوهنتون جانس هاپکینز ایالات متحده ارایه کرده است، تا صبح شنبه ۱۸ اپریل (۳۰ حمل) مرگ و میر ناشی از این بیماری در جهان به بیش از ۱۵۴هزار نفر و مبتلایان آن نیز به بیش از دو میلیون نفر رسیده است.

XS
SM
MD
LG